Tuesday 21 October 2014

Back on Track



Koko viime viikon oli taas älytön kiire, mutta nyt on sentään aikaa johonkin muuhunkin kuin kiireisimpiin koulujuttuihin. Siksipä ajattelin taas uudistaa opiskelukuviot ja kokeilla, josko motivaatiota riittäisi ihan oikeaan opiskeluun asti. Muutama idea siihen jo on, mutta katsotaan, millaiseksi rutiini käytännössä muodostuu. Vai muodostuuko miksikään.

Koska tällä viikolla ei ole kuin kolme tuntia läsnäoloa ja yksi ryhmätyö (+ 4 tutkimus-/luentopäiväkirjaa ja ranskaa), niin on hyvä sauma sivistää itseään muuten. Kaikki kaipaamani klassikkokirjat oli vaihteeksi muualla kuin kirjaston hyllyssä, joten lainailin sitten mitä sattuu muuta, joka osui tarpeeksi lähelle. Siis Hemingwayta, Woolfia, palanen Poeta ja päälle Palahniukilta yksi helpon näköinen teos.


Ranskan tunteja ei ole tällä viikolla ollenkaan, joten sitä olisi vapauden huumassa tarkoitus kertailla oikein urakalla. Ja ilmeisesti tehdä joku kahvilakirjoitelma ensi viikkoon mennessä. Harmikseni olen täysi viiripää suunnitelmien ja aikataulujen suhteen, mutta eiköhän sitä taas saada kaikki tehtyä määräaikaan mennessä. Vaan kun ei tällä kertaa tulisi sitä kiirettä.

Tänne blogin puolelle oli tarkoitus mainostaa useampaakin opiskelun kannalta hyödyllistä nettisivua, mutta jää sekin tuonnempaan. Ei kai sitä kukaan olisi lukenutkaan. Tosin samapa tuo, kun en kirjotia omaksi tai muiden iloksi, vaan ihan vain projektiharjoittelun pakosta. Ja varmaan siksikin, että blogiin kirjoittaminen on niin naurettavan helppoa, että voi näppärästi uskotella itselleen tehneensä jotain, kun tänne vähän tuhertaa. Vaikka tosi asiassa tuli taas sekin vartti tuhlattua, eikä blogiin kirjoitettua soopaa edes jaksa lukea jälkeen päin. Mistä tulikin mieleen, että pitäisi varmaan taas alkaa kirjoittaa päiväkirjaa. Jos se olisi vaikka ensimmäinen askel isomman kirjoitusprojektin suuntaan.

No comments

Post a Comment